Kilens IK Kilens IP

Utegymmet invigt!

Genom bidrag, sponsringar från företag och ideella insatser invigdes Kilens utegym den 19/12 och är nu öppet för alla! All träning sker på egen risk och tänk på att hålla avstånd i dessa tider.

Belysning finns att tända 15.00–22.30 på klubbstugan mot rinken till
och håller tänt i 2 timmar.

Kilens IK/Kilens IP

Kilens IK blev åter en aktiv förening 2013 efter en tid som vilande och ingick då som en undersektion i Föreningen för Finstas forntid och framtid.

Elljusspåret

Belysningen är tillgänglig mellan 15.00–22.30. Vrid på timer vid stolpen mittemot klubbstugan.

Under vintersäsong med snöunderlag spåras det på åkern
(ca 900 m) och ibland även längs med elljusspåret.

Hitta vilse

Kilens IK erbjuder en av kommunens tre Hitta Vilse stigar. Stigen stigen startar vid Klubbhuset och börjar i riktningen mot Finsta-hållet. Det är en runda på ca 400 meter (del av elljusspåret), med skyltar och exempel på hur man gör om man kommer vilse.

"Stigen består av 8 stationer där man lär sig vad man ska göra om man går vilse.

Att gå stigen är ett bra sätt att ute i naturlig miljö prova på att utföra de olika momenten i de tre gyllene reglerna:

1. Krama ett träd

2. Synas och höras

3. Hålla värmen"

Källa: www.civil.se/hittavilse/

För mer information se https://www.civil.se/hittavilse/

--------------------------------------------

Tipspromenad

Nu finns en ny tipspromenad med frågor för barn och vuxna uppsatta längs första delen av elljusspåret i Kilen. Denna gång om böcker, film och lite annat.

Tipslappar finna på klubbstugans vägg, där finns även facit. Där går det även bra att lämna den ifyllda tipslappen. Ta gärna med en egen penna.

Alla som lämnar sin talong deltar i utlottning av några vinster oavsett antalet rätt.

10 frågor - barn och vuxen - cirka 1,5 km
ALL INFO FINNS PÅ KLUBBHUSET.

Vill även passa på att informera om att nu när vi går mot ljusare tider är elen inställd så att det endast går att med timern tända mellan kl 15.00–22.30 i elljuspåret.

Vill du gå hela spåret så blir det ca 2,8 km.

KILENS IK - Föreningen för Finstas forntid och framtid

Redskapen som finns vid Kilens utegym

Axelpress,

Stocklyft,

Chins räcke,

Knäböj,

Dips,

Armgång,

Stolpe – att fästa ex gummiband eller rep i

Rygglyft,

Stretchyta med bänk

Sponsra gärna en elljusstolpe!

Sponsring är välkommen från både företag och privatpersoner.

Om du vill ha en skylt uppsatt med logotype och/eller text mejla underlaget till: karinacarlsson64@outlook.com

300 kr/stolpe/år.

Betala till BG 290-0900

Swish 123 618 62 66, ange sponsra stolpe

”Utegymsvärdar” efterlyses!

Det är så roligt att se all aktivitet i Kilen! Nu med utegymmet ökar aktiviteterna ytterligare.

Men styrelsen skulle behöva lite hjälp för att gymmet ska hållas snyggt och i ordning. Vi efterlyser därför några "utegymsvärdar" som tillsammans  med styrelsen håller lite koll. Ska inte behöva vara så betungande.

Är du intresserad eller bara vill veta lite mer så kontakta Sussie Sundin. 0709-14 26 58 eller mejl sundin79@msn.com